За нас
Кав галерия
Кав мода
Кав новини
Кав контакти
   
 

Артстудио КАВ с дизайнер Краси Стефанова и художник Ани Стефанова е доказано име в българските модни среди. Вече над десет години КАВ е знак за уникалност, качество, финес и изящност. Знак за неповторима елегантност, качествени материи и прецизно изпълнение.

ЗА ДЕЦАТА: Едно от най-новите начинания на АРТ СТУДИО КАВ,С дизайнер Краси Стефанова и художник Ани Стефанова е изработването на уникална детска мода-неповторими и изящни "сладурски"модели за най-малките и за онези,които искат да останат деца.Малката Козета,Гаврош ,Хензел и Гретел оживяват пред очите ви и ви се иска да ги гушкате и вие да станете отново малки деца като се пренесете заедно с малките модели в света на приказното.

Детските дрешки са изработени ръчно с много любов и вкус към изящното и естествените материи-нещо абсолютно задължително за облеклата на най-скъпото ни-децата.Материите са памук,лен,финна вълна,бебешки прежди и деним .Апликациите са ръчно изработени и уникални и придават на всеки модел неговата неповторима уникалност.Плетивата също са уникати-ръчно изплетени с много топлина и изящество от Майя Стефанова,а преждите са подходящи дори и за алергични деца.

Лятната колекция включва и ръчно изрисувани блузки и роклички от фин висококачествен памук от художничката Ани Стефанова.

Колекцията за най-малките на дизайнерката на арт студио КАВ Краси Стефанова е заснета с "търпението" и таланта на фотографа Здравко Димов,под умелата режисура на Полина Димова и разбира се с неповторимото присъствие на малките модели на КАВ-Александра,Дария и 9 месечната Михаела.

 
 
 
 
Кав Арт Студио 2011 ©
Дизайн и изработка
NTSolutions Ltd - Уеб дизайн & Интернет маркетинг & Интернет решения за Вашият бизнес.